0 0
€ 99.95
€ 29.95
Profiteer nu!

Turbo Scrub Elektrische Borstel MEGA SET Met 12 Schoonmaakborstels

Heb jij ook zo'n hekel aan schoonmaken? Met deze oplaadbare elektrische schoonmaakborstel maak je het jezelf direct een stuk eenvoudiger en zelfs leuker. Dit multifunctionele schoonmaakwonder is onmisbaar in ieder huishouden, lees maar eens verder waarom.

Voor al je schoonmaakklusjes

Tegels, voegen, toiletten, badkamers en zelfs de velgen van je auto; je krijgt het allemaal schoon met deze oplaadbare elektrische schoonmaakborstel. Het is de ideale schoonmaakhulp voor al je poetsklussen. Zeepresten, kalkaanslag, vetvlekken, aangekoekt vuil en schimmel maken geen schijn van kans meer. De Turbo Scrub is ook ideaal voor het fornuis. Met zijn 300(!) omwentelingen per minuut ben je ervan verzekerd dat je weinig kracht hoeft te zetten en ieder klusje eenvoudig klaart.

Inclusief handige opzetstukken

Door de verlengbare steel (tot 120 cm) kom je eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken en hoef je jezelf niet in lastige bochten te wringen. De krachtige accu zorgt ervoor dat je wel 60 minuten achter elkaar aan de slag kunt, zonder de borstel opnieuw te hoeven opladen. Je ontvangt tevens drie verschillende borstels. Gebruik de multifunctionele borstel voor het algemene werk, poets lastige plekken met de hoekborstel en gebruik de borstel voor intensief gebruik voor extreem vuile plekken.

Productspecificaties

Kortingspercentage 87.53
EAN 7061256290518

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
20-12-2019 € 99.95 € 29.95
15-11-2019 € 99.95 € 29.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top