0 0
22.50
€ 13.95
Profiteer nu!

ZomerHerfst Cruise inclusief entree Dahliashowtuin

Zomer-Herfst Cruise, inclusief entree Dahliashowtuin met [korting] korting. Opstap Katwijk of Warmond. Geldig t/m 3 oktober 2021.

Vanuit Katwijk aan Zee (ca. 3 uur) of Warmond (ca. 1,5 uur) geniet je van een kleurrijke en ontspannen rondvaart over de Kagerplassen. De prachtige vergezichten, het kabbelende water en de natuur doet ieders “Groene Hart” sneller laten slaan. De historische molens en de karakteristieke Hollandse dorpjes vormen samen een weergaloze compositie vol contrasten. Als het ware vaar je door een levend schilderij.De kapitein informeert je gedurende vaart over alle bezienswaardigheden. Bij mooi weer geniet je uiteraard ook aan ’t dek alwaar je een weids uitzicht heeft over de omgeving.  DahliashowtuinMaak jouw dag compleet en combineer deze rondvaart met een bezoek aan De Dahlia showtuin. Je kunt hier genieten van meer dan 640 verschillende soorten dahlia’s in de showtuin. Deze dahlia’s zijn geleverd door 20 verschillende dahlia kwekers uit de Bollenstreek. Tijdens de rondleiding word je meegenomen in de wonderlijke wereld van dahlia\'s, narcissen en hyacinten. Daan, de bollenkweker, vertelt tijdens de excursie over het groeiproces van de bollen en de bloei van deze fascinerende bloemen in het najaar waar iedereen dol op is. Tijdens de excursie mag je foto’s maken om deze belevenis vast te leggen. Kijk voor meer informatie op de website van Rederij van Hulst. 

Productspecificaties

Kortingspercentage 40.00
Merk Fietsenverhuur Heuvelland
Land NL
Stad Walem

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
08-05-2021 € 22.5 € 13.95
01-05-2021 € 22.5 € 13.95
24-04-2021 € 22.5 € 13.95
- - -
- - -

Deze aanbieding niet missen!

Wil je deze aanbieding niet missen doordat je per ongeluk vergeet te bestellen? Vul dan hieronder je emailadres in en wij sturen je een herinnering over deze aanbieding voordat deze verloopt.

Top