0 0
239.00
€ 79.50
Profiteer nu!

3 uur driftcursus in Eindhoven of Gouda

3 uur driftcursus bij The Eventsbakery in Eindhoven of Gouda met [korting] korting. Na aankoop 6 maanden geldig. Rijbewijs B is verplicht.

Driften is het ultieme gevoel van wagenbeheersing. Leer de drifttechnieken van de professionele instructeurs en drift feilloos door de bochten. Het geeft een enorme kick als je jouw auto onder de meest extreme omstandigheden onder controle weet te houden. Een driftcursus is niet alleen heel leuk, maar zorgt er ook voor dat je een betere en zelfverzekerdere bestuurder wordt. Durf jij het aan? ProgrammaHet programma begint met een korte theorieles waarin de basis wordt uitgelegd over driften. Na de theorie stap je de auto in en kun je beginnen met driften! Een natte oefenbaan, obstakels en snelle auto hoort allemaal bij het driften. Geen ervaring vereist, dus ook voor perfect voor beginners! Onderdelen die aan bod komen:StuurbeheersingZit- en stuurhoudingPowerslideGaslos-driftDriften op glad wegdekKijk voor meer informatie op de website van The Eventsbakery.

Productspecificaties

Kortingspercentage 36.00
Merk De Pannenkoekenboot

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
16-10-2020 € 239 € 79.5
09-10-2020 € 239 € 79.5
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top