0 0
14.75
€ 11.00
Profiteer nu!

Vier Sinterklaas bij Avonturenboerderij Molenwaard

Koop je tickets voor Het Grote Sinterklaasfeest met [korting] korting. Data: 14 & 15, 21 & 22, 28 & 29 november en 5 december 2020. Mobiel scanbaar.

Het Grote SinterklaasfeestHij komt, hij komt, de lieve goede Sint… samen met de leukste Boerderijpieten naar Avonturenboerderij Molenwaard! Beleef het grootste, gezelligste Sinterklaasfeest van het land met Fien en Teun. Het Grote Sinterklaasfeest vindt plaats op 14, 15, 21, 22, 28, 29 november en 5 december 2020. Ervaar jouw veilig dagje uit met de hele familie tijdens de vrolijkste tijd van het jaar bij de Avonturenboerderij! Ontmoet Sinterklaas, doe mee aan de speciale Pietenspeurtocht en schaats een rondje op de Kinderschaatsbaan. Ontdek het Hollandse landleven en behaal, samen met de Pieten, jouw eigen échte Boerenpietendiploma op de Pietenboerderijschool. Help Koeienpiet met koe melken, maak een ponyritje bij Paardenpiet of tel de schaapjes met Schapenpiet; voer jij alle Pietenopdrachten goed uit? Welke Pieten er nog meer zijn… dat blijft nog even een grote verrassing! Zing natuurlijk ook mee met de leukste Sinterklaasliedjes in de vrolijke minishow: Fien & Teun’s Sinterklaasfeest. Het allerliefste boertje en boerinnetje vertellen jou de leukste Sinterklaasverhaaltjes. Fien en Teun kunnen niet wachten! Zien zij jou bij Het Grote Sinterklaasfeest op de Avonturenboerderij?Kijk voor meer informatie op de website van Avonturenboerderij Molenwaard. BereikbaarheidAvonturenboerderij Molenwaard is gelegen in Groot-Ammers. Reis je met de auto? Toets als adres \'Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers\' in op je navigatiesysteem. Het is mogelijk op betaald te parkeren naast de boerderi

Productspecificaties

Kortingspercentage 32.00
Merk Dino Experience Park
Land NL
Stad Gouda

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
18-09-2020 € 14.75 € 11
11-09-2020 € 14.75 € 11
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top