0 0

Leer alles over koffie bij Coffee Experiences in Eindhoven

Geniet 1,5 uur van een koffie workshop bij Coffee Experiences in Eindhoven met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar.

Gek op koffie? Dan is dit uitje echt iets voor jou! Tijdens de 1,5 uur durende koffie workshop word je meegenomen in de wereld van koffie. Ontdek aan de hand van verhalen en demonstraties de wereld van koffieculturen en de geschiedenis en herkomst van koffie. Het hele proces van koffieplant tot drinkbare koffie komt aan bod. Je kunt tijdens de experience natuurlijk ook zelf proeven! Van opgiet filterkoffie tot een originele Dutch Cold Drip en alcoholvrije koffiecocktail. Kortom: van de eerste Nederlandse koffie rond 1706 tot experimenten van vandaag. Wil je thuis nagenieten van deze speciale ervaring? Kies voor de €10 tegoedbon en kies wat leuks uit in de shop! BereikbaarheidRaadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Productspecificaties

Kortingspercentage 47.00
Merk Coffee Experiences
Land NL
Stad Eindhoven

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
19-09-2020 € 15 € 8
12-09-2020 € 15 € 8
05-09-2020 € 15 € 8
- - -
- - -

Deze aanbieding niet missen!

Wil je deze aanbieding niet missen doordat je per ongeluk vergeet te bestellen? Vul dan hieronder je emailadres in en wij sturen je een herinnering over deze aanbieding voordat deze verloopt.

Top