0 0

Beleef een onvergetelijke middag in Amusementspark Tivoli

Koop ticket met [korting] korting. Geldig t/m 25 oktober 2020. Reserveren niet nodig. Mobiel scanbaar. Gratis voor kinderen t/m 1 jaar.

In Berg en Dal bij Nijmegen vind je \'t leukste pretpark voor basisschoolkids: Amusementspark Tivoli. Geniet samen met het gezin van superleuke attracties en speeltoestellen. Het park beschikt over diverse familieattracties, zoals een spookhuis, botsauto\'s, een achtbaan, een midgetgolfbaan en nog veel meer! Het park is erg overzichtelijk, veilig en kindvriendelijk, waardoor jouw kinderen zorgeloos kunnen spelen. Slecht weer? Geen probleem! De kids kunnen dan lekker doorspelen in binnenspeeltuin Fun City. Bekijk de plattegrond van het park hier. Lekker eten en drinken\r\nTijdens je bezoek aan Park Tivoli kun je even heerlijk bijkomen in een van de horecagelegenheden in het park. In Tivoli\'s Boscafé vind je o.a. frisdranken, warme dranken, gebak, snoep, frietjes, snacks, poffertjes, overheerlijke broodjes en softijs. De Smulhoek in het park heeft o.a. frisdranken, chips, churros, broodjes bratwurst, koeken en verpakt ijs.\r\nBereikbaarheid Amusementspark Tivoli is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kost op drukke dagen slechts €2 per auto. Reis je met het openbaar vervoer? Neem vanaf Centraal Station Nijmegen buslijn 8 naar Berg en Dal. Stap uit bij halte Groot Berg en Dal. Vanaf hier is het nog 5 tot 10 minuten lopen naar Amusementspark Tivoli. Kijk voor meer informatie op de website van Amusementspark Tivoli. 

Productspecificaties

Kortingspercentage 25.00
Merk PSV Eindhoven
Land NL
Stad Eindhoven

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
26-09-2020 € 12.5 € 9
19-09-2020 € 12.5 € 9
12-09-2020 € 12.5 € 9
05-09-2020 € 12.5 € 9
- - -

Deze aanbieding niet missen!

Wil je deze aanbieding niet missen doordat je per ongeluk vergeet te bestellen? Vul dan hieronder je emailadres in en wij sturen je een herinnering over deze aanbieding voordat deze verloopt.

Top