0 0
21.00
€ 16.00
Profiteer nu!

Twee uur lang onbeperkt lunchen bij FoodExplore in Utrecht

Geniet van twee uur lang onbeperkt lunchen bij FoodExplore Utrecht. Doordeweeks en weekend vouchers. De voucher is 1 maand geldig. Open buffet.

Restaurant FoodExplore ontvangt je zeven dagen in de week vanaf 12:00 tot 14:00 uur voor een bijzondere ontdekkingstocht. Je hoeft niet ver van huis te gaan om het avontuur te vinden. Verras jezelf, je vrienden en geliefden met een heerlijke lunch bij FoodExplore in Utrecht. Bij FoodExplore eet je 2 uur lang onbeperkt gerechten uit verschillende keukens: Soup, Asian, Tepanyaki, Japanese Sushi, Italian pizza, Chinese Wok, Dutch Fries en Icecream paradise!ToegankelijkheidHet restaurant is rolstoelvriendelijk. Er is een lift vanaf het parkeerdek die tot sluitingstijd open is. Het parkeerdek is toegankelijk voor voertuigen tot een hoogte van twee meter. De gangpaden in het restaurant zijn breed. Met een rolstoel of een rollator is alles goed bereikbaar. Op een enkele uitzondering na is alles gelijkvloers of zijn er makkelijke hellingen. Bovendien zijn behulpzame medewerkers altijd in de buurt. Uiteraard is er ook een mindervaliden toilet.BereikbaarheidFoodExplore is gevestigd op de eerste verdieping in The Wall, in Utrecht Leidsche Rijn, direct naast de A2. Hierdoor is het restaurant goed te bereiken met de auto. Op het dak van het restaurant is volop parkeerplek. Neem ingang P1 (rode zone). Het parkeren is hier de eerste twee uur gratis, daarna kost het €0,50 per half uur. De parkeerkosten kunnen op het parkeerdek per pin betaald worden. Ook met het openbaar vervoer is het restaurant goed te bereiken. Neem bus 37, 48, 73 of 138 en stap uit bij de halte Rijpwetering. Kijk voor me

Productspecificaties

Kortingspercentage 58.00
Merk Rederij van der Linden
Land NL
Stad Amsterdam

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
16-09-2020 € 21 € 16
09-09-2020 € 21 € 16
02-09-2020 € 21 € 16
26-08-2020 € 21 € 16
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top