0 0
79.00
€ 79.00
Profiteer nu!

FLASHDEAL 3 dagen in TOP beoordeeld 4Van der Valk Hotel in bBrabantb bij natuurgebied De Maashorst incl ontbijt

**Ontdek natuurgebied de Maashorst**

Ontdek het gebied waar de natuur het voor het zeggen heeft. Op een plek waar de bomen, planten en beesten de baas zijn, is het telkens weer een verrassing wat je tegenkomt. Of je nou gaat wandelen of fietsen, je bent verzekerd van een bijzondere tocht door een bijzonder gebied!

**Bewonder Kasteel Heeswijk (13 km)**

Prominent in het bosrijke Brabantse land schittert het monumentale Kasteel Heeswijk, het mooiste kasteel van Brabant! Kasteel Heeswijk weerspiegelt bijna duizend jaar macht, trots en cultuur van de Brabantse elite.

**Eindhoven (33 km)**

Op ca. 20 autominuten van het hotel vind je de populaire stad Eindhoven. Geniet van de Gezellige Brabantse sferen en vele activiteiten die de stad te bieden heeft: shoppen, het Philips of Van Abbemuseum en de vele horecamogelijkheden. Perfect voor een dagje uit!

**Den Bosch (33 km)**

Den Bosch is geweldig en zeker een bezoek waard. De gemoedelijke Brabanders, de karakteristieke panden en straatjes geven een waar vakantiegevoel!

Productspecificaties

Merk Vanguard
Levertijd 1

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
29-04-2021 € 79 € 79
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top