0 0
379.00
€ 168.00
Profiteer nu!

Camping De Oude Rijn

In een prachtige landelijke omgeving ligt camping De Oude Rijn. Toch zijn er verschillende steden niet al te ver van de camping. Zo kun je genieten van de natuur maar ook van leuke uitstapjes. De camping heeft alles wat je nodig hebt om te overnachten. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin en er is een sanitair gebouw, een wasserette en er is de mogelijkheid om fietsen te huren. Verblijf in een sfeervol ingerichte safaritent. De tent is voorzien van een ruim terras met luifel, een volledige ingerichte keuken met een gastoestel die op wieltjes staat en naar buiten gereden kan worden! Er zijn meerdere slaapcabines.

De familiecamping De Oude Rijn ligt in Ter Aar, midden in het Groene Hart van Zuid-Holland en nabij Alphen aan den Rijn. De camping is geschikt voor iedereen die verlangd naar de rust van het platteland. Laat de kinderen lekker klauteren in de speeltuin en ga zelf lekker ontspannen op het terras van je safaritent. In de nabije omgeving is veel te doen door de vele fiets- en wandelpaden, maar ook uitstapjes naar verschillende plaatsen in de buurt mogen niet ontbreken! Zo vind je o.a. Leiden, Gouda en Rotterdam om een gezellig dagje naar toe te gaan. Het unieke aan het Groene Hart is, is dat het omringd wordt door de Randstad (Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam) en toch over een prachtige natuur bezit. Ga lekker op pad in de omgeving of ga lekker relaxen op de camping!

Productspecificaties

Kortingspercentage 56.00
Land Nederland
Regio Zuid-Holland
Stad Ter Aar
Adres Westkanaalweg 123
Prijstype From
Sterren 0

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
25-02-2021 € 379 € 168
24-02-2021 € 379 € 168
23-02-2021 € 379 € 168
22-02-2021 € 379 € 168
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top