0 0
39.99
€ 19.95
Profiteer nu!

Gillette Fusion5 Power Scheermesjes 8 Stuks

Gillette Fusion5 Power 8 Mesjes verpakking!
De nieuwe verpakking met nieuw design: Gillette Fusion Power wordt door P&G ge-rebrand naar Gillette Fusion5 Power.
Bestel bij ShaveSavings uw Gillette Fusion5 Power Scheermesjes 8 stuks verpakking extra voordelig. Het hele jaar door extra scherp geprijsd.
Vernieuwde Gillette Fusion Power verpakking, Fusion Power = Fusion5 Power geworden!
De Gillette Fusion5 Power houder is het oude vertrouwde Gillette Fusion Power scheersysteem in een nieuw jasje. De 5 in Fusion5 wordt gecommuniceerd om aan te geven dat dit scheersysteem 5 mesjes bevat.
Wat betreft het design is de kleur blauw oranje geworden.
Alle Fusion scheermesjes passen op alle Fusion scheersystemen.
Geniet elke dag van het comfort van 5 antifrictie mesjes met Flexibele Comfort Guard: 15 microribbels trekken zachtjes de huid glad, wat zorgt voor een gladder en comfortabeler scheerresultaat. De verbeterde Indicator Lubrastrip met vitamine E en Aloë zorgt voor optimale scheercondities. De strip van de Gillette Fusion5 Power mesjes vervaagt in zijn geheel van een groene tot een witte kleur wanneer de optimale scheercondities afnemen. Gillette Fusion5 Power scheermesjes bevatten ook 1 mesje op de achterzijde, dit is ideaal voor de lastige plekken (zoals onder de neus).
Fusion5 draait om de 5-mesjestechnologie: de 5 mesjes zijn dichter bij elkaar geplaatst dan bij Gillette Mach3 om te veel druk op de huid te helpen verminderen. Deze geavanceerde Gillette Fusion 5-v

Productspecificaties

Levertijd 1 werkdag
Merk Gillette
EAN 7702018459384
Subcategorie Scheren Mannen

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
02-09-2020 € 39.99 € 19.95
31-08-2020 € 39.99 € 19.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top