0 0
€ 2499.00
€ 1799.00
Profiteer nu!

Sprint Elevate 550

De Sprint Elevate is een elektrische sportieve mountainbike die geschikt is voor woon-werk verkeer en lange afstanden te fietsen. De fiets heeft een Bafang achtermotor voor dat extra duwtje in de rug. Dankzij het gebruik van het Bafang elektronische ondersteuningssysteem ondersteunt de motor in verhouding met de druk die u geeft.
De fiets is voorzien voor een verende voorvork, hydraulische schijfremmen en een Shimano Alivio derailleur met 9 versnellingen!
Hierdoor is het fietsen een hele belevenis en is de fiets zeer comfortabel.
+ Hydraulische schijfremmen
+ Shimano Alivio derailleur
+ Bafang motor
+ Shimano Acera derailleur
+ Voorvorkvering
Het Bafang systeem is een betrouwbaar e-bike systeem. Dit systeem is voorzien van een krachtige lithium-ion accu met een gewicht van slechts 3 KG en een intelligent accubeheersysteem. De bafang achtermotor weegt slechts 4 kg en is daarmee een van de lichtste op de markt. De intelligente trapondersteuning zorgt voor een soepel en natuurlijk gevoel tijdens het fietsen. Het Bafang systeem is voorzien van een walk assist.
Het display is voorzien van verlichting en geeft u een indicatie van het bereik in de 5 ondersteuningen. Tevens geeft het display ook zicht op; ondersteuningsstand, snelheid, tijd, afstand en accu indicatie.
Uiteraard wordt uw elektrische fiets 100% rijklaar afgemonteerd en gratis bij u thuis bezorgd.
In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds ve

Productspecificaties

Productnaam Sprint Elevate 550
Prijs 1799.00
Originele prijs 2499.00
Levertijd 1 dag
Categorie Fietsen|Elektrische fietsen|Elektrische mountainbikes
Kleur Grijs
Versnellingen 9
Materiaal Aluminium
Afmeting 48 cm
Geslacht Heren

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
23-10-2017 € 2499 € 1799
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top