0 0
139.95
€ 84.95
Profiteer nu!

Amigo Bmx Funs10 16 Inch 28 Cm Jongens Terugtraprem Matzwart

Amigo bmx fun jongensfiets

let op:

de zijwielen ontbreken.

Deze veilige en stoere fiets is de perfecte opstap naar het leren fietsen. Door de zijwielen kunnen kinderen eindeloos de trap- en stuurbewegingen oefenen. En als dat zonder problemen gaat, kun je de zijwieltjes moeiteloos van de fiets afhalen om aan het echte werk te beginnen.

gesloten kettingkast

door de ketting veilig af te schermen, krijg je geen vieze kleren. Het zorgt er daarnaast voor dat de ketting niet vuil wordt en goed blijft werken. Maar dat is allemaal bijzaak als je ziet hoe gaaf de kettingkast is. Met stoere strepen en het logo van de amigo bmx fun in het ontwerp verwerkt, steel jij zonder twijfel de show.

stevige banden

met een naam als bmx fun verwacht je natuurlijk zo veel mogelijk plezier en stunts. De sterke banden zorgen ervoor dat je daar niet over hoeft te twijfelen. Door het stevige profiel kom je bijvoorbeeld makkelijk los uit de berm. Ze zijn namelijk gemaakt voor ieder terrein en worden ondersteund door net zo stevige aluminium velgen. Klaar voor ieder avontuur!

zijwieltjes voor stabiliteit

niets is zo moeilijk als het vinden van evenwicht op de fiets. Daarom zijn deze zijwielen perfect voor wie wil leren fietsen. Je kunt door de zijwielen namelijk oefenen op het trappen en sturen, zodat je daar al gewend aan raakt. De hoge kwaliteit wielen zijn gemaakt van staal en kunststof, en bieden daardoor veel steun.

de fiets voor jou

ben jij

Productspecificaties

Levertijd 1
Kortingspercentage 18.20
EAN 5901130069798

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
24-02-2021 € 139.95 € 84.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top