€ 67.50
€ 59.00
Profiteer nu!

Rotterdam: classic kamer voor twee, naar keuze met ontbijt in Thon Hotel Rotterdam

<h2>Het hotel</h2> <p>Thon Hotel Rotterdam is gelegen aan de voet van de Erasmusbrug en is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Rotterdam.</p> <p>De moderne lichte kamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Ze beschikken over airconditioning, een badkamer met toilet en douche, minibar, tv en draadloos internet.</p> <p>In de ontbijtzaal wordt iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd zodat je vol energie aan je dag kan beginnen. Voor een kopje koffie, ongedwongen lunch of diner kan je in het hotel terecht bij café/bar &#8216;de Swaan&#8217;.</p> <p><em>Een upgrade naar een superior kamer is op aanvraag mogelijk voor € 20 per nacht, een upgrade naar een superior kamer met uitzicht op de Erasmusbrug voor € 35 per nacht, ter plaatse te betalen.</em></p> <h2>Green key: Goud</h2> <p>Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Aan dit keurmerk kun je zien de deelnemers er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan Green Key bedrijven net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau.</p> <h2>Groupon&#8217;s gids voor Rotterdam</h2> <p>Rotterdam is een moderne wereldstad van formaat waar voor ieder wat wils is. Je kan gaan shoppen tot je erbij neervalt of cultureel verantwoord gaan museahoppen, je kan een nacht knallen in de club of dineren in een van de vele toprestaurants die Rotterdam rijk is. Ontdek het bruisende centrum, ga naar het museumpark met als pronkstuk de Euromast, verblijd het historische Delfshaven met een bezoekje of spendeer een dagje in dierentuin Blijdorp. In de stad Rotterdam is het niet lastig om je te vermaken.</p>

* De prijs is per hotelkamer en niet per persoon. * Je boeking (het geselecteerde aantal nachten) kan na aankoop niet aangepast worden; de aankoop is uitsluitend geldig voor het gekochte aantal nachten. * Voorafgaand aan je check-in geldt een annuleringsperiode van 5 dagen; daarbinnen is geen annulering, wijziging of overdracht meer mogelijk. * Als je niet komt opdagen (“No Show”) wordt het totale Groupon-tarief in rekening gebracht. * De naam van elke reiziger moet bij de check-in overeenkomen met die op het identiteitsbewijs. * Resituties na de check-in kunnen niet door Groupon in behandeling genomen worden. * Minimaal één van de reizigers moet tijdens het inchecken 18 jaar of ouder zijn. * Tijdens het inchecken is een credit / debit card vereist. * Toeristenbelasting 4,5% van de grouponprijs (in 2018) per kamer, per nacht en 6,5% van de grouponprijs (in 2019) per kamer, per nacht, ter plaatse te betalen. * De deal-aanbieder is exclusief verantwoordelijk voor de zorg en de kwaliteit van de geadverteerde goederen en diensten. * Om je verblijf mogelijk te maken en voor communicatie met betrekking tot je verblijf, kunnen je naam en e-mailadres met het hotel worden gedeeld. Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV.

Productspecificaties

Prijs 59.00
Originele prijs 102.26
Productbeschrijving Rotterdam: classic kamer in hotel bij de Erasmusbrug
Kortingsbedrag € 44,95
Kortingspercentage 43%

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
20-09-2019 € 67.50 € 59.00
19-09-2019 € 67.50 € 59.00
17-09-2019 € 67.50 € 59.00
16-09-2019 € 67.50 € 59.00
14-09-2019 € 67.50 € 59.00

Deze aanbieding niet missen!

Wil je deze aanbieding niet missen doordat je per ongeluk vergeet te bestellen? Vul dan hieronder je emailadres in en wij sturen je een herinnering over deze aanbieding voordat deze verloopt.

Top