0 0
399.00
€ 369.00
Profiteer nu!

Whirlpool FFSBE 7438 WE F Voorlader

De Whirlpool FFSBE 7438 WE F wasmachine heeft een capaciteit van 7 kg en een draaisnelheid van 1400 omwentelingen per minuut. De wasmachine heeft een duurzame, energiezuinige motor die bovendien heel stil is. FreshCare+ zorgt ervoor dat het wasgoed na het wassen in de trommel nog 6 uur fris blijft.

Voordelen van de Whirlpool FFSBE 7438 WE F

* FreshCare+: houdt wasgoed tot 6 uur na afloop van het programma fris
* SenseInverter motor: extra stil, duurzaam en energiezuinig
* Waterbeveiligingssysteem: de waterstop sluit de watertoevoer af in geval van lekkage
* Dagelijkse was: 3,5 kg wasgoed op 40°C is klaar in slechts 60 minuten

Whirlpool wasmachine met FreshCare+

FreshCare+ houdt kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Het innovatieve FreshCare+ neemt de zorg voor je wasgoed over, door het gebruik van de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Het nieuwe FreshCare+ systeem houdt de was in de trommel langer fris door de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie binnen de trommel en voorkomt de vorming van onaangename geuren in je kleding. De FreshCare+ behandeling houdt je kleding langer fris. Als je geen tijd hebt om je kleding uit de trommel te halen of als je een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden. De Freshcare+ behandeling voorkomt onaangename geuren (in de w

Productspecificaties

Extra info 0.00
Levertijd 1-2 werkdagen
Kortingspercentage 30.00
Merk Whirlpool
EAN 8003437045103
Subcategorie Wasmachines

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-02-2021 € 399 € 369
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top