0 0
199.00
€ 146.02
Profiteer nu!

Cosmeticaspiegel 20x20cm Geintegreerde LED Verlichting Kantelbaar 3x Vergrotend Goud

Cosmeticaspiegel Goud - DC3553 past helemaal bij de trends van nu. De gouden kleur geeft het een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat het een extra mooie toevoeging is aan uw badkamerinterieur.
De spiegel sluit u aan op het lichtnetwerk en kunt u netjes aan de muur monteren, op de hoogte die voor u het fijnst is!

Cosmeticaspiegel Goud - DC3553 met verlichting
Het licht in de badkamer is niet altijd fel genoeg om alle delen van uw gezicht goed te kunnen zien. Om te voorkomen dat u bijvoorbeeld uw make-up ongelijk aanbrengt, is deze cosmeticaspiegel voorzien van een rand LED-verlichting. Hiermee wordt het licht altijd netjes verdeeld over uw gelaat.

Vergrotend en kantelbaar
Om het epileren, opmaken en scheren net wat makkelijker te maken, heeft Cosmeticaspiegel Goud - DC3553 handige functies. Het is namelijk voorzien van twee soorten spiegels, waarvan één de normale reflectie toont en de ander het met drie keer vergroot. Zo kunt u de details altijd goed zien. Hier kunt u bovendien makkelijk tussen wisselen, want de spiegel is kantelbaar.

Productvoordelen

Drie keer vergrotend en kantelbaar
Voor aan de muur
Geïntegreerde verlichting voor beter zicht
Trendy look door goud

Productspecificaties

Levertijd Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Merk Douche Concurrent
EAN 6013911578555
Subcategorie Standaard wastafels

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
14-10-2020 € 199 € 146.02
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top