0 0
360.00
€ 263.62
Profiteer nu!

Pendeldeur met Glazen Douchedeur 120cm Mania Helder Glas Nisdeur met Draaideur Antikalk en Verstelbaar

Door Pendeldeur Mania Nis - DC203823 tussen twee wanden te plaatsen, wordt er van een nis een mooie douchecabine gemaakt. U kunt het perfect passend maken, dankzij het verstelbare muurprofiel, zodat het stevig staat. De twee deuren openen zowel naar binnen als naar buiten, wat flexibiliteit biedt. Dit is vooral fijn in een kleine badkamer.
Het model ziet er stijlvol uit. Het heldere glas wordt gecombineerd met chroomgekleurde details, zoals het profiel en de handgrepen.

Pendeldeur Mania Nis - DC203823 met veiligheidsglas
In de deuren zit veiligheidsglas. Het is zowel sterker als stootbestendiger dan de normale soort en zal dus niet zomaar kapotgaan. Als het breekt loopt u bovendien geen gevaar, want het valt uit elkaar in duizenden onscherpe korreltjes.

Makkelijk schoon
Het schoonhouden van Pendeldeur Mania Nis - DC203823 is eenvoudig, want het is voorzien van een antikalklaag. U hoeft de witte waas niet meer van het glas te boenen, want kalk kan zich hier niet meer in aan hechten. In plaats daarvan is het in een handomdraai weer helder!

Productvoordelen

Geschikt voor nis
Verstelbaar muurprofiel
Veiligheidsglas met antikalklaag
Zowel naar binnen als buiten te openen

Productspecificaties

Levertijd Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Merk Douche Concurrent
EAN 7433603571500
Subcategorie Draaideur

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
14-10-2020 € 360 € 263.62
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top