0 0
319.00
€ 195.02
Profiteer nu!

Glazen Douchedeur 60cm Mania Helder Glas Nisdeur met Draaideur Verstelbaar Swingdeur met Antikalk

Een glazen douchedeur speciaal voor in een relatief smalle nis met een breedte van 60cm. De douchedeur is verstelbaar, om die netjes op maat te maken. Bovendien is het glas afgewerkt met een Antikalk-behandeling. Dat maakt het schoonmaken van de douchedeur in de nis een stuk makkelijker.
Verstelbare douchedeur
De glazen douchedeur is eenvoudig verstelbaar, zodat de profielen en de deur op een goede manier in de nis passen. Een handige functie van de deur, waarmee u die goed op maat kunt maken voor bij u in de badkamer. De draaideur is voorzien van helder glas, waardoor er ondanks de beperkte breedte een ruimtelijk effect ontstaat.
Antikalk: makkelijk schoonmaken
De douchedeur van helder glas is voorzien van een Antikalk-behandeling. Dat voorkomt dat kalk zich eraan kan hechten, waardoor schoonmaken een stuk eenvoudiger is. Bestel de Glazen Douchedeur 60cm - Mania Helder Glas Nisdeur met Draaideur - Verstelbaar Swingdeur met Antikalk en profiteer automatisch van onze gratis verzending naar uw adres.
Productvoordelen

Helder glas: ruimtelijk
Draaideur voor een nis
10mm veiligheidsglas
Easy Clean: makkelijk schoonmaken

Productspecificaties

Levertijd Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Merk Douche Concurrent
EAN 7433603573511
Subcategorie Draaideur

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
14-10-2020 € 319 € 195.02
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top