0 0
335.00
€ 204.82
Profiteer nu!

Glazen Douchedeur 70cm Mania Helder Glas Nisdeur met Draaideur Verstelbaar Swingdeur met Antikalk

Een glazen douchedeur speciaal voor in een nis. Mooi strak vormgegeven en met helder glas, waardoor er in de nis om te douchen automatisch een ruimtelijk effect ontstaat. Met een verstelbare draaideur, om die makkelijk op maat te maken en eenvoudig te gebruiken om de douche in en uit te stappen.
Douchedeur met helder glas
Het heldere glas in de douchedeur draagt bij aan het gevoel van ruimte in de nis. Voor een fijne ervaring onder de douche, terwijl het water niet door heel de badkamer terecht kan komen. Het heldere glas heeft links en rechts een mooi strak profiel, waarmee het geheel zorgt voor een mooie afwerking van de douche.
Verstelbare draaideur
De Glazen Douchedeur 70cm - Mania Helder Glas Nisdeur met Draaideur - Verstelbaar Swingdeur met Antikalk heeft een draaideur die u eenvoudig kunt verstellen, om die goed op maat te maken. Een degelijke keuze voor goede kwaliteit. Het glas is voorzien van een Antikalk-behandeling, waardoor kalk zich er niet goed aan kan hechten.
Productvoordelen

Helder glas: ruimtelijk
Draaideur voor een nis
10mm veiligheidsglas
Easy Clean: makkelijk schoonmaken

Productspecificaties

Levertijd Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Merk Douche Concurrent
EAN 7433603573573
Subcategorie Draaideur

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
14-10-2020 € 335 € 204.82
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top