0 0
329.00
€ 195.02
Profiteer nu!

Spiegelkast Callisto 80x70x16cm Mat Grijs

Met Spiegelkast Callisto - DC3073 schaft u een product aan waar u lang plezier aan zult beleven. Met een basis van spaanplaat is de kast goed bestand tegen slijtage en temperatuurverschillen, waardoor het zeer geschikt is voor de badkamer. Op de kastdeuren zijn spiegels bevestigd die gemaakt zijn van A-klasse glas. De hoge kwaliteit van deze materialen dragen bij aan de levensduur van het product.
Bovendien heeft u 10 jaar garantie op de spiegelkast.

Moderne uitstraling van Spiegelkast Callisto - DC3073
De donkergrijze kleur van de spiegelkast geeft het geheel een modern accent. Het oogt luxe, is eenvoudig te combineren en steekt mooi af tegen lichtere kleuren in uw badkamer. Een extra pluspunt is dat vuil moeilijker zichtbaar is, zeker met de matte afwerking.

Genoeg ruimte
Aan de binnenkant van Spiegelkast Callisto - DC3073 dienen 3 planken bevestigd te worden die de ruimte opdelen in 4 vakken. Op die manier kunt u handig gebruikmaken van de hele kast, zowel in de breedte als in de hoogte. De spullen die u opbergt zijn niet meer zichtbaar wanneer de kastdeuren zacht gesloten worden, dankzij het softclose systeem.

Productvoordelen

Moderne donkere kleur
Softclose systeem
A-klasse glas en basis van spaanplaat

Productspecificaties

Levertijd Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Merk Douche Concurrent
EAN 7445931769757
Subcategorie Spiegelkast met verlichting

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
30-09-2020 € 329 € 195.02
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top