0 0
299.00
€ 175.42
Profiteer nu!

Spiegelkast Callisto 60x70x16cm Mat Grijs

Spiegelkast Callisto - DC3071 is een geschikt product voor vrijwel iedere badkamer, vanwege het compacte formaat en het tijdloze uiterlijk. Ondanks dat dit het smalste formaat is in de serie, biedt de kast wel voldoende ruimte om uw spullen in op te bergen. Aan de binnenkant bevinden zich namelijk 3 planken waar u van alles op neer kunt zetten.
Het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd, zodat u na ontvangst direct aan de slag kunt met de montage van de spiegelkast.

Spiegelkast Callisto - DC3071: stijlvol en sterk
De spiegelkast is gemaakt van materialen die dankzij hun eigenschappen en hoge kwaliteit zorgen voor een lange levensduur. De kast zelf is gemaakt van het slijtvaste spaanplaat, een materiaal dat niet snel beschadigt en niet reageert op de temperatuurverschillen in de badkamer. Verder zijn de spiegels op de kastdeuren gemaakt van A-klasse glas.

Softclose mechanisme
De deuren van Spiegelkast Callisto - DC3071 zijn voorzien van een softclose systeem, waardoor deze niet meer hard dicht kunnen slaan. In plaats daarvan wordt de klap op het laatste moment opgevangen, zodat de deuren altijd zacht en soepel sluiten.

Productvoordelen

Drie planken voor voldoende opbergruimte
Softclose-deuren
Gemaakt van spaanplaat en A-klasse glas
Bevestigingsmateriaal meegeleverd

Productspecificaties

Levertijd Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Merk Douche Concurrent
EAN 7445931769733
Subcategorie Spiegelkast met verlichting

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
30-09-2020 € 299 € 175.42
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top