0 0
349.00
€ 224.42
Profiteer nu!

Spiegelkast Callisto 100x70x16cm Mat Grijs

Dankzij de donkergrijze kleur en matte afwerking past Spiegelkast Callisto - DC3075 in bijna iedere badkamer. Het geeft de ruimte een moderne uitstraling en u kunt het eenvoudig combineren met andere kleuren.
Aan de binnenkant wordt de spiegelkast met 3 planken opgesplitst in 4 gelijke delen. Door deze verdeling is het mogelijk om spullen van onder tot boven in de kast te plaatsen, zodat de ruimte optimaal gebruikt kan worden.

Sterke Spiegelkast Callisto - DC3075
Om er zeker van te zijn dat u jarenlang plezier zult hebben van dit mooie product, is er bij de productie van Spiegelkast Callisto - DC3075 gekozen voor sterke materialen. Met een basis van spaanplaat is het product namelijk goed beschermd tegen de temperatuurverschillen en slijtage. Op de kastdeuren bevinden zich spiegels die gemaakt zijn van A-klasse glas.

Softclose-deuren
Om beschadigingen aan zowel de kast als de spiegels te voorkomen, zijn de deuren voorzien van een softclose systeem. Door dit mechanisme kunnen ze niet meer dichtslaan, waardoor een harde klap vermeden wordt. De kastdeuren worden op het laatste moment opgevangen, waarna ze zachtjes sluiten. Op die manier blijft Spiegelkast Callisto - DC3075 nog langer mooi.

Productvoordelen

Moderne look
Softclose systeem
A-klasse glas en kast van MDF

Productspecificaties

Levertijd Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Merk Douche Concurrent
EAN 7445931769771
Subcategorie Spiegelkast met verlichting

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
30-09-2020 € 349 € 224.42
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top