0 0
759.00
€ 371.42
Profiteer nu!

Douchecabine 100x100 Azura Glazen Douchecabine Draaideur 8mm HelderMat Glas Vierkant

Wilt u een ruime douchecabine? Dan is Douchecabine Azura - DC2438 de ideale douchecabine. Hij biedt veel bewegingsruimte en is in het midden voorzien van een matglas strook. Dit zorgt voor extra privacy tijdens het douchen. Doordat u de douchecabine in iedere hoek kunt plaatsen, bent u flexibel met de beschikbare ruimte in uw badkamer. U bepaalt namelijk zelf aan welke kant u de deur plaatst.

Douchecabine Azura - DC2438: stijlvolle muurprofielen met glanzende afwerking
De douchecabine is voorzien van stijlvolle muurprofielen met een glanzende afwerking. De muurprofielen zijn gemaakt van chroom en tot twee centimeter verstelbaar. Eventueel aanwezige oneffenheden in de muur zijn dus geen probleem. De kleur van de douchecabine is te combineren met veel verschillende materialen en kleuren die u in uw badkamer wilt gebruiken.

Nano coating voor eenvoudige schoonmaak
Het schoonmaken van Douchecabine Azura - DC2438 is zo gebeurd door de handige antikalk-coating. Deze coating zorgt voor een waterafstotend laagje, waardoor vuil en kalk niet de kans krijgen om zich aan de douche te hechten. Hierdoor hoeft u de douchecabine alleen nog af en toe af te nemen met een vochtige doek. Daarnaast is de douchecabine voorzien van acht millimeter dik veiligheidsglas.

Productvoordelen

Voorzien van een strook matglas voor extra privacy
Glas is voorzien van antikalk-coating
Op een douchebak of direct op de tegelvloer te plaatsen

Productspecificaties

Levertijd Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Merk Douche Concurrent
EAN 7433603572514
Subcategorie Vierkant

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
11-09-2020 € 759 € 371.42
04-09-2020 € 759 € 371.42
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top