0 0
599.00
€ 351.82
Profiteer nu!

Douchecabine 80x80 Azura Glazen Douchecabine Draaideur 8mm HelderMat Glas Vierkant

Douchecabine Azura - DC2434 is een prachtige compacte douchecabine, die gemaakt is van extra stevig veiligheidsglas. Door de compacte afmeting past de cabine ook in kleinere badkamers. De douchecabine bestaat uit een douchewand en een douchedeur, die u in vrijwel iedere hoek kunt plaatsen. Zo bent u flexibel met de beschikbare ruimte! Tevens zorgt de strook matglas voor extra privacy tijdens het douchen.

Stijlvolle chromen profielen
Douchecabine Azura - DC2434 is voorzien van stijlvolle glanzende muurprofielen. Verder heeft de douchecabine een draaideur, die naar buiten open draait. Deze deur is voorzien van een handig liftsysteem. Bij een draaiende beweging wordt de deur een klein stukje omhoog getild, zodat het rubber niet over de grond sleept. De kans op schade is een stuk kleiner en de douchecabine gaat langer mee!

Douchecabine Azura - DC2434: verstelbaar muurprofiel
Het kan wel eens zijn dat uw muur niet helemaal recht is, waardoor het lastig is om een douchecabine mooi te plaatsen. Om aanwezige oneffenheid in de muur op te vangen is het muurprofiel met maximaal twee centimeter verstelbaar. Zo weet u zeker dat de douchecabine mooi recht staat. De stabilisatiestang zorgt voor extra stevigheid.

Productvoordelen

Voorzien van veiligheidsglas
Voorzien van een strook matglas voor extra privacy
Geschikt voor lage of hoge douchebak, of direct op de tegelvloer

Productspecificaties

Levertijd Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Merk Douche Concurrent
EAN 7433603571579
Subcategorie Vierkant

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
11-09-2020 € 599 € 351.82
04-09-2020 € 599 € 351.82
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top