0 0
60.00
€ 27.95
Profiteer nu!

Kynast kluis met digitaal slot Minikluis met robuuste metalen behuizing

Robuuste metalen behuizing,Met digitaal slot,Display met krachtige verlichting,Gecombineerd magneetklep systeem,Mini-safe

Wat wil jij veilig opbergen?Bijna iedereen heeft wel papieren in huis die je het liefst achter slot en grendel stopt. Een kluisje bij de bank huren is dan wat duur. Daarom schaffen veel mensen zelf een kluisje aan, om belangrijke zaken in op te bergen. Het is belangrijk om eerst even te bekijken wat je op wilt bergen. Sieraden, papieren en geld nemen relatief weinig ruimte in, maar kunnen wel een hoge waarde hebben en zijn daarom zeer geschikt om in deze kluis op te bergen. Stalen deurDeze Tresor mini-kluis heeft een elektrisch cijferslot en een solide, stalen deur. Jet opent de kluis met een code die je zelf kunt instellen. Natuurlijk krijg je ook noodsleutels meegeleverd. De kluis is voorzien van voorgeboorde gaten. Hierdoor is montage aan de muur of in de vloer extra gemakkelijk. De kluis werkt op batterijen en is voorzien van een led-indicator zodat je de laadtoestand van de batterij kunt checken.Ook je spullen safe opbergen?Koop dan deze kluis. Hij heeft een handig formaat van 23 x 17 x 17 cm en mensen die hem al gekocht hebben zijn er zeer tevreden over. Bestel je hem vandaag? Dan leveren wij hem binnen enkele dagen bij je thuis.

Productspecificaties

Levertijd 2 dagen
Kortingspercentage 52.00
EAN 8005610689333

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
02-05-2021 € 60 € 27.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top