0 0
70.00
€ 36.95
Profiteer nu!

Denver MET100 metaal detector

Ingebouwde armsteun zorgt voor urenlang comfortabel zoeken,Ga zelf opzoek naar goud en zilver,Mogelijk om 12 cm onder de grond de detecteren

T-100 metaaldetector is de ideale metgezel voor elke schatzoeker. Het is licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken waardoor het perfect is voor beginners. De visuele en geluidsindicatoren betekenen dat je die verborgen vondsten echt niet zult missen en de koptelefoonaansluiting geeft je de mogelijkheid om kristalhelder te luisteren wanneer je in een lawaaierige omgeving zoekt. Met een waterbestendige spoel kun je zelfs jagen in ondiep water dus vergeet je laarzen niet! De sensor met hoge gevoeligheid heeft de mogelijkheid om metalen tot 12 cm onder de grond te detecteren. De onderscheidingsinstelling maakt onderscheid tussen ferro- en non-ferrometalen, zodat je alleen kunt zoeken naar de kostbaardere objecten zoals zilver en goud, of alle metalen zoals ijzer en staal. Je kan de stemming aanpassen aan de omgeving. De geluidssensor heeft een instelbaar volume en kan je aan je hoofdtelefoon aansluiten als je op zoek bent in een lawaaierige omgeving. Er is ook een visuele sensor die aangeeft wanneer metaal wordt gedetecteerd, zodat je echt niets zult missen.

Productspecificaties

Kortingspercentage 47.00
Merk Denver
EAN 5706751024825

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
17-10-2020 € 70 € 36.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top