0 0
80.00
€ 34.95
Profiteer nu!

Grafner 4in1 bladlbazer 3500 W

Hét hulpmiddel voor het bladvrij maken van tuin en oprit,Blaast, zuigt en versnippert bladeren,Onderscheidend vanwege zijn grote vermogen

Een bladblazer met groot vermogenEen bladblazer is een perfect hulpmiddel om je oprit, terras of tuin bladvrij te maken. Er bestaan bladblazers op benzine, accu of elektricitei. Deze variant van Grafner valt in de laatste categorie. Sterker dan bladblazers op accu, maar niet zo luidruchtig als die op benzine. Deze Grafner bladblazer onderscheidt zich nog eens extra vanwege zijn grote vermogen van wel 3500W. Hiermee verwijder je eveneens met het grootste gemak bladeren uit bijvoorbeeld een border of gazon.\r\nDrie verschillende functiesBehalve voor het blazen van bladeren leent het apparaat zich ook voor het zuigen en versnipperen ervan. Door de versnipperfunctie hoef je de opvangbak minder vaak te legen. De opvangzak, met een inhoud van 35 liter, koppel je los en leeg je eenvoudig in de kliko. Bovendien heeft deze Grafner bladblazer ook nog eens drie verschillende vermogensstanden. Rondom kwetsbare bloemen of planten voorkom je met de laagste stand dat je deze beschadigt. Het neuswiel zorgt ervoor dat je het apparaat gemakkelijk over de grond rolt in plaats van dat je het tilt.

Productspecificaties

EAN 4712960131781

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
07-10-2020 € 80 € 34.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top