0 0
50.00
€ 22.95
Profiteer nu!

Fedec Active Stylus Pen voor Android iOS Windows Tablets Telefoons Wit

Verrassend langdurige batterij,Voor het precies bedienen van smartphone of tablet,Ideaal om te tekenen of spelletjes mee te doen

t? Wil je op je smartphone een bepaalde app indrukken maar doordat je vingers te groot zijn druk je de verkeerde app in.Waarom de FEDEC Active Stylus pen?De Fedec pen voor smartphones, tablets en computers met touchscreen maakt het bedienen van je apparaten een stuk eenvoudiger. Door de punt van de Stylus pen, die maar 1-2 mm breed is, is het een stuk makkelijker om je apparaten te bedienen. Doordat de pen automatisch verbind is het voor geen enkele leeftijdscategorie een probleem om de pen te koppelen met het apparaat.Verrassend langdurige batterijOok hoef je niet snel bang te zijn dat de batterij van de pen leeg zal zijn want deze heeft een 8 uur lang werkende batterij.Wanneer de batterij van de pen leeg is, is het eenvoudig om deze weer op te laden met de bijgeleverde oplaadkabel.

Productspecificaties

Kortingspercentage 54.00
Merk Fedec
EAN 8719558199464

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
15-09-2020 € 50 € 22.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top