0 0
180.00
€ 99.95
Profiteer nu!

Braun Series 3 CoolTec CT2s Scheerapparaat

Perfect scheersysteem is voor mannen met een gevoelige huid,Uitgerust met actieve koelingstechnologie,Geschikt voor gebruik onder de douche,Verantwoord hygiënisch gebruik, dermatologisch getest

Perfecte huidverzorgingScheren kan een vervelende klus zijn. Zeker wanneer je huid geïrriteerd raakt kan dit je erg gaan storen en ervoor zorgen dat je het scheren zoveel mogelijk uitstelt. Je wil natuurlijk je huid zo goed mogelijk verzorgen, zeker als deze gevoelig en kwetsbaar is. BrAun loopt voorop in de ontwikkelingen op het gebied van scheren en zorgt voor innovatieve verbeteringen om huidirritaties zoveel mogelijk te voorkomen.Uniek koelelementDe BrAun Series 3 CoolTec is een uniek apparaat, want het is uitgerust met actieve koelingstechnologie. Tussen de scheerbladen zit het Electric Cooling-koelelement dat voor een heerlijk verkoelende sensatie op de huid zorgt tijdens het scheren. Uiteraard is dit scheerapparaat uitgebereid dermatologisch getest, zodat je het zonder twijfels zelf in gebruik kunt nemen. Hygiënisch scherenDit Wet&Dry scheerapparaat kan probleemloos met je mee onder de douche. Zo hoeft je scheerroutine niet veel tijd te kosten. Ook droog scheren is natuurlijk mogelijk met dit veelzijdige product. Omdat dit draadloze scheerapparaat een sterke Li-ionbatterij heeft kun je profiteren van een gebruiksduur van 45 minuten.

Productspecificaties

EAN 0085854246781

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
02-09-2020 € 180 € 99.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top