0 0
130.00
€ 69.95
Profiteer nu!

Bodum Bistro 11754 Programmeerbaar elektrisch koffiezetapparaat 12 kopjes

Gemakkelijk koffiezetten op gelijkmatige manier,Voorzien van permanente filter van RVS,Veel mogelijkheden tot programmeren,Gemakkelijk vasthouden door speciale grip

Het perfecte kopje koffie zettenHet Bodum Bistro programmeerbaar elektrisch koffiezetapparaat maakt het gemakkelijk voor jou om altijd het perfecte kopje koffie te zetten. Sterker nog, je kunt het apparaat zelfs zo programmeren dat deze het voor jou zet, op het moment dat je daaraan toe bent. Zonder dat je er zelf iets aan hoeft te doen. Je kunt de machine tot wel 24 uur vooruit programmeren. Zo heb je altijd een verse koffie om te schenken wanneer je wenst. Koffiezetten gemakkelijk gemaaktHet Bodrum Bistro koffiezetapparaat maakt koffiezetten gemakkelijk voor jou. Dat is niet alleen te danken aan de programmas die mogelijk zijn. Ook de aanwezigheid van een permanente filter van roestvrijstaal is bijvoorbeeld heel gemakkelijk. Zo kan je een stuk simpeler koffie laten zetten, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt of dat je allerlei zaken zelf moet uitvoeren. De koffie wordt ook nog eens tot 30 minuten lang perfect warm gehouden. Sta je dus in de file, dan hoef je niet bang te zijn dat de koffie koud wordt. Vol met vernieuwende innovatiesDat de koffie uit de Bodum Bistro lekkerder smaakt heeft te maken met de vernieuwende innovaties die erin te vinden zijn. Zo is gekeken naar de optimale waterstroom. Op die manier is te zorgen dat de koffie alleen maar beter gezet wordt. Zo zijn de smaak en de temperatuur altijd op het perfecte niveau te brengen. Het zijn de elementen die ervoor zorgen dat het je elke keer opnieuw weer zal blijven smaken.

Productspecificaties

Levertijd Niet leverbaar
Merk Beeztees
EAN 8712695158882

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
31-08-2020 € 130 € 69.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top