0 0
100.00
€ 44.95
Profiteer nu!

George Foreman contactgrill rond 360 Grill

Meerdere grillplaten dus altijd klaar voor gebruik,Pizza's tot wel 30 centimeter gemakkelijk te bereiden,Temperatuurdraaiknop voor de meeste controle

vriendelijkFeestjes en lekker eten gaan hand in hand en daar hebben wij de perfecte grill voor ontworpen. Met deze gebruiksvriendelijke ronde grill bereid je 7 royale porties, dus nu kun je al je vrienden te eten vragen en niet alleen maar een klein select gezelschap. Of je nu voor een Mexicaanse avond met pit gaat met feestelijke fajita\'s, of zin hebt in een pizza voor de TV - eten smaakt altijd beter als je er samen van geniet.Makkelijk blinkend en schoonEr is niets zo erg als na een overheerlijke maaltijd nog een berg afwas te moeten wegwerken. Daarom hebben we de Entertaining 360° Grill met uitneembare grilplaten zo ontworpen dat die gemakkelijk te reinigen is. De verwijderbare platen kunnen direct en zonder moeite in de vaatwasser worden geplaatst, zodat jij kunt relaxen terwijl de vaatwasser het harde werk doet.

Productspecificaties

Kortingspercentage 55.00
Merk George Foreman
EAN 4008496938278

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
26-08-2020 € 100 € 44.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top