0 0
59.99
€ 19.95
Profiteer nu!

Pureer en stamp met de russell hobbs staafmixer

Het koudere seizoen komt langzamerhand steeds dichterbij. En koud weer betekent natuurlijk maar één ding: stamppot! Lekkere aardappels met andijvie, zuurkool of rode kool. Gehaktballetje erbij en smullen maar. Deze staafmixer van Russell Hobbs pureert niet alleen, hij stampt ook! Saus, soep en stampppot Hij is geschikt om ook soepen en sauzen te maken. Maak de heerlijkste smoothies in een handomdraai. Maar het leukste is toch wel die aardappels pureren. Dat kost een hoop (eigen) stampwerk, maar niet met de Russell Hobbs! Ook kunt u groentes fijnmaken, ideaal voor babyvoeding. Deze veelzijdige tool heeft een roestvrijstalen staaf met een mes die tegen een stootje kan en eenvoudig te reinigen is (losgeklikt) in de vaatwasmachine. Tot morgen!

Model: Russell Hobbs 21503-56 Voor pureren en stampen Voorzien van roestvrijstalen staaf Maak soep, saus, smoothies en puree Ideaal voor gestampte aardappels Ook geschikt om babyvoeding te maken Eenvoudig te reinigen Vermogen: 600W

Productspecificaties

Productnaam Pureer en stamp met de russell hobbs staafmixer
Prijs 19.95
Originele prijs 59.99
Verzendkosten 6.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Pureer en stamp met de russell hobbs staafmixer

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
25-09-2017 € 59.99 € 19.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top