0 0
69.95
€ 29.95
Profiteer nu!

Creeer oosterse sferen in uw kamer

Ficus Ginseng groeit in het prachtige zuiden van China en Maleisië, Ginseng is Chinees voor ‘wortel’ en het duurt jaren om de grilligheid van de wortelstronk te vormen. Daarna wordt de klein bladige ficus op de wortelstronk geënt. Met veel geduld wordt de plant gesnoeid waardoor de bonsai-achtige vorm ontstaat. De plant heeft zeker 10 jaar groei nodig om de grilligheid van de wortel te vormen. Deze worden dan geïmporteerd en in Nederland afgekweekt. Het geslacht Ficus behoort tot de familie van de moerbeiplanten (Moraceae) en is een van de populairste soorten Bonsai voor beginners. Ze leven in de tropische regio’s op alle continenten en zijn zeer geschikt om als indoor-Bonsai gehouden te worden. Vandaag de dag zijn mooie bonsai bomen niet meer weg te denken uit de mooist ingerichte huizen. Verzorging Ficus ginseng (ook wel Ficus Microcarpa Ginseng genoemd) vraagt een lichte standplaats zonder felle zon. Hoe lichter de plant staat, hoe meer water hij nodig heeft. Geef dus regelmatig, laat de potkluit nooit uitdrogen. De plant kan zelfs in de zomer ook een tijdje buiten staan, mits de temperatuur niet beneden de 12-15 graden Celsius komt. In de winter minder water geven en met rust laten bij 12-15 graden Celsius. Geel, bruin of lelijk blad kunt u gerust weghalen. U kunt de bladeren van de plant snoeien in het najaar, zou houd je de ficus mooi in model. Om de plant wat extra vitaliteit te geven kunt u hem voeden met Bonsai voeding. Tot morgen!

Plant bij levering:

Ficus Ginseng Bonsai met S-vorm Breng tropische sferen in huis Eyecatcher in uw interieur dankzij het grote formaat Hoogte is van 60-70 cm Plant heeft niet veel water nodig Let op: geen recht op zichttermijn Ook beschikbaar: 2 stuks van 139,90 nu voor 54,95

Productspecificaties

Productnaam Creeer oosterse sferen in uw kamer
Prijs 29.95
Originele prijs 69.95
Verzendkosten 6.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Creëer oosterse sferen in uw kamer

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
13-09-2017 € 69.95 € 29.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top