€ 49.95
€ 49.95
Profiteer nu!

HYPER AMBER: POWERBANK VOOR UW APPLE WATCH

De Amber Apple Watch powerbank is een ideaal apparaat om uw Apple producten mee op te laden. Handig voor als u even geen stopcontact in de buurt hebt. Want hoe vervelend is het als u onderweg bent en uw telefoon of Apple Watch is leeg. In dat geval is het ideaal om een Apple Watch powerbank in uw tas te hebben en snel uw telefoon op te laden. Laadt meerdere Apple producten op Dit handige apparaat van Hyper biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd uw Apple Watch en nog een ander Apple product, bijvoorbeeld een iPhone of een iPad, op te laden. De powerbank is erg krachtig en kan tot wel acht keer een Apple Watch opladen voordat het zelf opgeladen moet worden. Het is ontworpen als een klein doosje van aluminium. U neemt hem dus eenvoudig overal mee naartoe. U kunt de Apple Watch in de doos leggen om de batterij heen, zodat het horloge beschermt wordt tijdens het opladen. Andere Apple producten kunt u er met een gewone USB-kabel aan hangen om op te laden. Het merk HYPER Het merk HYPER viert zijn 13-jarige jubileum dit jaar. Het is een jong, energiek team uit Californië. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde IT en mobiele accessoires met een focus op producten van Apple, draagbare stroom, dataopslag en connectiviteit. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Apple Watch 8x laden<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Voor alle Apple Watch Series<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Stijlvolle aluminium case<br />

Productspecificaties

Prijs 59.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 1 - 2

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
28-10-2018 € 49.95 € 49.95
12-10-2018 € 59.95 € 59.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top