€ 34.95
€ 34.95
Profiteer nu!

MIPOW PLAYBULB: LED-​LAMP MET SPEAKER

De PLAYBULB Color is de perfecte lamp voor sfeerverlichting en heeft een ingebouwde 3W-luidspreker. De PLAYBULB Color is een SMART lamp wat in houdt dat u uw eigen verlichting en muziek kan personaliseren. Verschillende kleuren U kunt verschillende kleuren kiezen, de helderheid hiervan aanpassen en 4 speciale effects toepassen. U heeft de lichteffecten flashing, Pulsing, Rainbow en Rainbow Fade om elke kamer een ander aanzien te geven. Afhankelijk van het weer is de PLAYBULB Color ook in de buitenlucht te gebruiken, tijdens feesten, barbecues of partijen. App functies De diverse functionaliteiten zijn vanuit één app te besturen. De app is gratis te downloaden en is voor zowel iOS als Android 4.3 op je smartphone of tablet beschikbaar. Het besturen gaat geheel draadloos, zonder WiFi, enkel via Bluetooth. In de app kunt u meerdere PLAYBULB producten groeperen en besturen. Zo kunt u bijvoorbeeld in elke kamer een wake up en sleeptimer functie instellen. Zo bepaalt u waar en wanneer het licht aan gaat. Music Player Net als de verlichting is ook de playlist van Spotify of Apple Music eenvoudig te bedienen via de app en een draadloze Bluetoothconnectie. Aparte luidsprekers zijn dus niet meer nodig. Ook is het plaatsen van aparte apparatuur in de kamer om cd\'s of platen af te spelen niet meer nodig: je smartphone binnen handbereik is voldoende. De klank van de muziek is aan te passen via de equalizer van uw smartphone. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />De perfecte lamp voor sfeerverlichting<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Draadloos uw favoriete tracks streamen<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Voorzien van E27-fitting<br />

Productspecificaties

Prijs 34.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
12-10-2018 € 34.95 € 34.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top