€ 249.95
€ 249.95
Profiteer nu!

LENOVO REFURBISHED THINKCENTRE M93P

De ruimtebesparende ThinkCentre Tiny, aangedreven voor productiviteit, is een uitstekende keuze voor grote organisaties die behoefte hebben aan het uiterste op het gebied van betrouwbaarheid, kracht en gegevensbeveiliging. Deze refurbished ThinkCentre Tiny zijn gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Een refurbished Lenovo ThinkCentre Tiny is daarom ook niet te vergelijken met een tweedehands computer en voelt aan als nieuw. Voor op het kantoor of thuis Deze M93 Tiny zegt het al een beetje. Hij is klein. Maar daardoor niet minder krachtig. Hij is voorzien van een Intel Core i5-4570T processor en heeft een ruime opslagcapaciteit van 500GB. Hij is snel opgestart en met zijn 8 GB werkgeheugen kunt u snel switchen tussen meerdere programma\'s. Hierdoor is hij perfect om op uw werk te gebruiken of thuis. Daarnaast is deze Lenovo voorzien van Windows 10. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Refurbished, zo goed als nieuw<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />i5-4570T processor | 500GB opslag<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Werkgeheugen: 8GB<br />

Productspecificaties

Prijs 249.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5 - 7

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
12-10-2018 € 249.95 € 249.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top