0 0
69.95
€ 19.95
Profiteer nu!

Oneindige lichtjes met candle lights mirror glass

Kan uw interieur of tuin ook nog wel wat sfeer gebruiken? Dan bent u vandaag bij ons aan het goede adres. Je blik wordt tot in het oneindige getrokken met deze Magic cube light. Dit ontwerp heeft de juiste mix tussen eenvoud en magie gevonden. 9 kaarsjes weerkaatsen hun licht tegen de spiegels die in een hoek van 90 graden zijn geplaatst. Het resultaat is een adembenemende vorm van sfeerverlichting! Siert elk huis (of tuin) met een unieke elegantie! Uiteraard is er voor voldoende veiligheid gezorgd; het is niet zomaar glas. De spiegels en de getinte glazen wanden (van 20 bij 20 bij 15.5 centimeter) zijn van brandwerend speciaal glas. Hartstikke gezellig om met de feestdagen in huis neer te zetten, maar natuurlijk ook te gebruiken tijdens de rest van het jaar. Dit maakt het voor jezelf een waardevolle aanvulling op interieur en exterieur, maar het is ook een perfect cadeau ideetje! Mooi voor indoor en outdoor Misschien moet hij de komende maanden naar binnen. Maar zodra het weer warmer wordt, is er niets zo sfeervol als exclusief lichtdesign op een charmante plek in de tuin. De getinte spiegels en het getinte glas verzachten het kaarslicht en zorgen zo voor het unieke effect. Wat een indruk zal dit maken op je visite! Tot morgen!

Prachtig stuk design voor in uw huiskamer of voor in uw tuin Uniek effect met oneindige reflecties Getint glas zorgt voor de spiegeling Speciaal brandwerend Deens glas Creëer een romantische sfeer Plaats voor 9 waxinelichtjes Afmetingen: 18 x 18 x 21cm

Productspecificaties

Productnaam Oneindige lichtjes met candle lights mirror glass
Prijs 19.95
Originele prijs 69.95
Verzendkosten 6.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Oneindige lichtjes met candle lights mirror glass

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
09-09-2017 € 69.95 € 19.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top