€ 399.95
€ 399.95
Profiteer nu!

LG 49 4K ULTRA HD SMART LED TV

Met de LG 4K ULTRA HD TV ervaart u een geheel nieuwe kijkervaring. Kleuren zijn helderder en details zijn scherper. Het unieke proces van de TV\'s van LG verbetert niet alleen kleuren, maar past ook de verzadiging, tinten en luminantie aan. Kleuren komen met meer intensiteit en diepte tot leven. webOS 3.5 is eenvoudig en leuk De unieke, verbeterde webOS 3.5 Launcher bar duik je in een eindeloze wereld vol premium content van alle populaire providers. Verrijkt kleuren tot een ongekende levendigheid Het unieke proces van de TV\'s van LG verbetert niet alleen kleuren, maar past ook de verzadiging, tinten en luminantie aan. Kleuren komen met meer intensiteit en diepte tot leven. Actieve HDR Actieve HDR analyseert en optimaliseert HDR10- en HLG-inhoud voor een nog meer verbluffende HDR-ervaring. De exclusieve beeldverwerking van LGTV voor HDR10 en HLG geeft kijkers nog meer keuze in HDR-inhoud. Resolution Upscaler De 4K-opschaling van LG verhoogt de resolutie naar bijna 4K-kwaliteit met de ultieme technologie voor beeldverwerking. Ervaar Surround-Sound Dompel uzelf onder in een geheel nieuwe geluidservaring met LG\'s meest geavanceerde gesimuleerde surround-geluid met zeven virtuele kanalen. USB-stick plaatsen voor content Sluit gewoon een USB-stick of externe harde schijf met video\'s, foto\'s en muziek op de USB-poort aan om de bestanden af te spelen en te bekijken. EU model Natuurlijk zijn alle Europese modellen die wij aanbieden geschikt voor gebruik zowel voor in Nederland als in België. De wettelijke fabrieksgarantie periode voor deze producten is zoals wij deze op onze website communiceren 24 maanden. De Europese modellen die wij aanbieden beschikken niet altijd over een Nederlandstalige handleiding, maar beschikt natuurlijk wel over een Nederlandstalig menu en E-manuel functie (gedigitaliseerd in het menu). Natuurlijk zijn de toestellen wel CI+ geschikt maar niet gecertificeerd dit houdt in; Enkele functies van CI+ module worden niet of niet volledig ondersteund, bijvoorbeeld het automatisch sorteren van de kanalen van CI+ modules van het Nederlandse Ziggo en het Belgische Telenet. Alle andere CI+ functies werken natuurlijk wel. U kunt natuurlijk wel gewoon gebruik maken van een externe decoder/set-top box om het digitale signaal van alle Nederlandse en Belgische kabelaanbieders te ontvangen. Tot morgen!

<b><img src=\"\" alt=\"\" />Bestel nu, betaal later! </b><img src=\"\" alt=\"\" width=\"72\" height=\"15\" /><br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Ultra HD 4K resolutie<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />WebOS 3.5 Smart TV &#160; <br /> <br />

Productspecificaties

Prijs 399.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 7 - 10

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
14-06-2018 € 399.95 € 399.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top