€ 32.95
€ 32.95
Profiteer nu!

VEHO SPEAKER MET RETRO DESIGN

Een hippe speaker in een retro jasje. Dat is deze Veho M6 speaker. Zijn design is opvallend, een bijzonder ontwerp van geborsteld aluminium met een leren handvat. Hij is niet alleen lekker compact om mee te nemen, maar ook heel mooi om neer te zetten. Helder stereo geluid Hij bevat dubbele akoestische drivers. Geeft krachtige en diepe bassen en dus luistert u met prachtige kwaliteit naar uw favoriete muziek. Hij is voorzien van bluetooth en dus kunt u draadloos luisteren. De accuduur is maar liefst 8 uur lang, dus genoeg tijd voor al uw favoriete nummers! Wanneer u gebeld wordt terwijl hij met uw smartphone is verbonden, stopt de muziek automatisch met spelen. Neem op met één druk op de knop en voer een draadloos gesprek dankzij de ingebouwde microfoon. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Mooie speaker in een retro jasje<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Gemaakt van geborsteld aluminium<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Voorzien van leren handvat<br />

Productspecificaties

Prijs 32.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
06-08-2018 € 32.95 € 32.95
14-06-2018 € 32.95 € 32.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top