€ 17.95
€ 17.95
Profiteer nu!

100% KATOENEN HANDDOEKENSET

Wordt het weer hoog tijd om de handdoeken in uw badkamer te vervangen? Dat merkt u vooral als ze stugger aan gaan voelen, rafeltjes krijgen, of niet meer goed afdrogen. Vooral in dat laatste geval is het echt tijd voor een nieuwe set! Met deze katoenen handdoekenset bent u direct goed voorzien. Super zacht en vochtabsorberend De handdoeken zijn ontzettend zacht en vocht absorberend, u bent dus direct goed droog na het afdrogen. De badkamer is niet meer alleen een plek om gauw tanden te poetsen, te douchen en weg te wezen. Het is tegenwoordig steeds vaker een oase van rust en wellness, waarbij geur, muziek en hoogwaardige accessoires bijdragen aan dit gevoel. Natuurlijk horen daar ook de meest zachte handdoeken bij. Een set van 6 De handdoekenset bestaat uit twee gastendoekjes, twee handdoeken en twee badlakens. Deze set is gemaakt van zero twist katoen, dit betekend dat de handdoeken van nature zacht zijn en dat deze handdoeken moeiteloos rond u lichaam glijden. Kortom: u bent voorbereid op elke sitiuatie en altijd voorzien van een zachte handdoek in uw badkamer. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Super zacht en vochtabsorberend<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Direct goed droog na het afdrogen<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Gemaakt van 100% zero twist katoen<br />

Productspecificaties

Prijs 17.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
14-06-2018 € 17.95 € 17.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top