€ 229.95
€ 229.95
Profiteer nu!

3-​DELIGE KOFFERSET VAN LE FANTOME

De Le Fantome Vencedor reiskofferset zet een nieuwe standaard als het gaat om design en lichtgewicht reisbagage. Deze multifunctionele reiskofferset combineert een uniek design met degelijkheid. Bijzonder sterk & licht De koffers zijn vervaardigd uit 100% polycarbonaat wat de koffer bijzonder licht en sterk maakt zonder in te leveren op de stevigheid. De reiskofferset is voorzien van vier dubbele wielen die zorgen voor een volledige draairotatie van 360 graden. Daarnaast is de trekstang makkelijk te verstellen en rolt deze koffer op een zeer prettige wijze achter u aan. Het interieur is voorzien van een ruime opslag en bevat handige vakken met ritssluiting. De gekruiste pakriemen zorgen ervoor dat uw bagage op een geordende manier kan worden ingepakt. De Vencedor kofferserie beschikt over een geïntegreerd TSA-cijferslot waarmee u uw koffer op een veilige manier kunt afsluiten. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" /><b>Bijna zomervakantie!</b><br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Voorzien van TSA slot<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Stevige roterende wieltjes<br />

Productspecificaties

Prijs 249.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
18-07-2018 € 229.95 € 229.95
14-06-2018 € 249.95 € 249.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top