0 0
59.95
€ 24.95
Profiteer nu!

Tefal hard titanium koekenpan met thermo-?spot

Tefal, u denkt ook aan alles. Maar denk eens aan deze mooie Hard Titanium pannen van Tefal. Deze koekenpannen zijn gemaakt van de hoge kwaliteit die we van het merk gewend zijn. De Hard Titanium pannenlijn is uitgevoerd met de sterkste en meest duurzame Tefal anti-aanbaklaag: Titanium Excellence. U heeft vandaag de keuze uit de 28 cm of 30 cm pan. Of u gaat gewoon voor beide! Elke dag gezond bakken De pannen zijn ontworpen voor intensief gebruik en kunnen zelfs met metalen spatels worden gebruikt. De diepe vorm en de anti-aanbaklaag aan de buitenkant zijn bijzonder geschikt voor intensief en dagelijks gebruik. Om het geheel compleet te maken is er de nieuwe Thermo-Spot®, de ideale warmte-indicator die aangeeft wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft. Voor elke dag gezond bakken! Tot morgen!

Serie: Tefal Hard Titanium+ Elke dag gezond bakken Voorzien van sterke en duurzame anti-aanbaklaag Ontworpen voor intensief gebruik Kan tegen gebruik van metalen spatel Voorzien van nieuwe Thermo-Spot Geschikt voor alle warmtebronnen Ook geschikt voor inductie Hoogte pannen: 8 cm U heeft de keuze uit: Koekenpan 28 cm Van 59,95 nu voor 24,95 Koekenpan 30 cm Van 69,95 nu voor 29,95 Koekenpannen 28 + 30 cm Van 129,90 nu voor 49,95

Productspecificaties

Productnaam Tefal hard titanium koekenpan met thermo-?spot
Prijs 24.95
Originele prijs 59.95
Verzendkosten 6.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Tefal hard titanium koekenpan met thermo-?spot

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
30-10-2017 € 59.95 € 24.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top