0 0
79.95
€ 21.95
Profiteer nu!

Sleeptime bedsprei met bijpassende kussenslopen

Een sprei oubollig? Dan heeft u deze mooie dessins van Sleeptime nog niet gezien. Niks oubolligs aan. Stuk voor stuk brengen de dessins een frisse wind door uw slaapkamer. De romantische dessins fleuren meteen uw slaapkamer op! Kies de kleur die bij uw interieur past en geef uw slaapkamer een nieuwe look! Drie verschillende kleuren U heeft keuze uit maar liefst drie verschillende kleuren. Allemaal zijn ze mooi neutraal en dus ideaal voor de slaapkamer. De Wave sprei heeft een mooi sierlijk golfpatroon voor een romantische sfeer. Inclusief kussenslopen Buiten het feit dat het sprei een lust is voor het oog, verbergt het ook gekreukt beddengoed. Gooi even snel het sprei eroverheen en uw slaapkamer ziet er een stuk minder rommelig uit. U krijgt er ook nog 2 kussenslopen bij van 60x70 cm als final touch! Tot morgen!  

Wave Zand

Stijlvolle romantische look Verberg gekreukt beddengoed Fleuren uw interieur op Grote afmeting van 260 x 250 cm Inclusief 2 kussenslopen van 60x70 cm Gemaakt van 100% micropercal Wasbaar op 40 graden Beschikbare kleuren: Wit, zand en antraciet

Productspecificaties

Productnaam Sleeptime bedsprei met bijpassende kussenslopen
Prijs 21.95
Originele prijs 79.95
Verzendkosten 6.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Sleeptime bedsprei met bijpassende kussenslopen

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
29-10-2017 € 79.95 € 21.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top