0 0
149.95
€ 39.95
Profiteer nu!

Knusse breazz schapenvachtjes

Kaarsjes aan, openhaard aan en een lekker zacht schapenvelletje op de vloer. Hoe romantisch wilt u het hebben? Een schapenhuid als vloerkleed geeft de kamer een knusse en gezellige uitstraling.  Ook over de leuning van de bank of in uw favoriete fauteuil passen deze schapenvachten als gegoten. Zelfs op de veranda of onder een overdekt terras maakt u uw herfst- en winteravonden extra knus en gezellig met een schapenvachtje, of twee. Deze huiden hebben een prachtige kleur en geven uw interieur een warme sfeer. Voor jarenlang plezier De kwaliteit van de huiden is uitzonderlijk hoog, waardoor deze lang meegaan. Doordat de huid van dit kleed erg dik is, vallen de haren er niet uit. Door de hoge kwaliteit is haaruitval erg beperkt en kunt u het kleed jarenlang gebruiken. Kleine vlekken kunt u verwijderen met een vochtige doek en het kleed is prima te stofzuigen. U heeft de keuze uit wit en bruin. Let wel op: het betreft een natuurproduct, de vlekstructuur kan afwijken van de afbeeldingen. Tot morgen!

Merk: Breazz Geeft de kamer een knusse uitstraling Hoge kwaliteit en duurzaam Gemaakt van 100% schapenvacht Haren vallen niet uit Jarenlang plezier Eenvoudig in onderhoud Onderkant: leer Afmetingen: 85 x 64 cm Dit is een natuurproduct, de vlek- structuur kan afwijken U heeft de keuze uit: Wit of bruin

Productspecificaties

Productnaam Knusse breazz schapenvachtjes
Prijs 39.95
Originele prijs 149.95
Verzendkosten 6.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Knusse breazz schapenvachtjes

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
21-10-2017 € 149.95 € 39.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top