0 0
299.95
€ 89.95
Profiteer nu!

10-?delige white series keramische pannenset inclusief messenset

Een pannenset. Eigenlijk zo’n ondergewaardeerd item om aan te schaffen, maar zo fijn als het allemaal naar uw zin is. Niets vervelender tijdens het koken dan vlees of vis wat aan de pan blijft plakken. Met deze keramische pannenset zijn aangekoekte resten verleden tijd, niets blijft aan deze toppers plakken. Kids die op kamers gaan deze zomer? Geef ze uw oude pannen mee en schaf zelf gewoon gave nieuwe aan! PFOA, PFTE & BPA vrij De anti-aanbaklaag is niet van het soort waarvan de vogeltjes van hun stokjes vallen. Deze pannen zijn geheel vrij van PFOA, PFTE en PBA. U hoeft zelfs niet eens boter of olie te gebruiken in deze pannen, de keramische laag zorgt er zelf voor dat niets blijft plakken. De pannen zijn bovendien van goede, zware kwaliteit. Ze staan stevig op uw fornuis en zullen niet verschuiven of wiebelen tijdens het roeren. Met hittebestendige soft touch grepen Mocht u de pan toch vast willen houden voor een goede roerbeurt, dankzij de gripvaste siliconen soft touch grepen kan dat zonder zorgen voor verbranding. De schitterende deksels hebben een stoomventiel, zo kunt u de druk in de pan verlagen indien nodig en voorkomt u overkoken. De prachtige zwarte messenset maakt het plaatje natuurlijk compleet. Uitgekookt? Dan kan alles gewoon in de afwasmachine, nu nog een reden vinden om ze níet te kopen! Tot morgen!

Donkergrijs Lichtgrijs

Merk: White Series Bakken zonder olie of vet Keramische laag koekt niet aan Glazen deksels met stoomventiel PFOA, PFTE & BPA vrij Siliconen soft touch grepen Cast van gegoten aluminium Geschikt voor alle warmtebronnen Geschikt voor de afwasmachine Inclusief schitterende messenset De set bestaat uit: Kookpan Ø20, 24 en 28 cm Saus/steelpan Ø16 cm Koekenpan Ø24 en 28 cm Glazen deksel Ø16, 20, 24 en 28 cm Beschikbaar in 2 kleuren: Donkergrijs en lichtgrijs

Productspecificaties

Productnaam 10-?delige white series keramische pannenset inclusief messenset
Prijs 89.95
Originele prijs 299.95
Verzendkosten 6.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie 10-?delige white series keramische pannenset inclusief messenset

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
09-10-2017 € 299.95 € 89.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top